“Mitmekesine Põhja-Tallinn” näituse avamine 02.12

Oled oodatud DIVERCITIES projekti raames läbi viidud fotokonkursi „Mitmekesine Põhja-Tallinn“ näituse avamisele 02. detsembril algusega kell 19 Kamamajas Põhja-Tallinnas.

DIVERCITIES on Euroopa Komisjoni rahastatud 7. Raamprogrammi uurimisprojekt, mis hõlmab 14 Euroopa linna ning mida juhib meie hea koostööpartner prof. Ronald van Kempen Utrechti Ülikoolist. Projekt tõdeb, et Euroopa on ühelt poolt oma arengus stagneerumas ja teiselt poolt on linnad on muutunud järjest mitmekesisemaks. Mitmekesisus võib olla üheks arengupiduriks, millega kaasnevad väga paljud probleemid, sh linnade fragmenteerumine ja kasvav ruumiline segregatsioon. Projekti eesmärk on aga otsida, kuidas rakendada mitmekesisus Euroopa linnade ja riikide arenguvankri ette.

Näituse avamine on avalik üritus ja selle kava näeb välja selline:

  1. DIVERCITIES projekti lühikene tutvustus
  2. Fotonäituse avamine, võidutööde tutvustus ja auhindade üleandmine
  3. Jana Kask live
  4. Arutelu Põhja-Tallinna tulevikust.

Vestlusringis osalevad prof. Rainer Kattel (Tallinna Tehnikaülikool, innovatsiooni ja valitsemise professor) ja Piet Boerefijni (Toidupank, juhataja), arutelu juhib Kaidi Õis (Põhja-Tallinna linnaosavalitsus, arhitekt)

Fotosid saate eelvaadata siit: https://www.youtube.com/watch?v=wcUZTXkGdKA

Ürituse kohta saad lisainfot siit: https://www.facebook.com/events/302057596655011/?ref=5

Kui Sul pole kama, millises suunas Tallinn areneb, siis tule 02.12 Kamamajja!

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.