Ameerika planeerimistudengid Tartus

Buffalo Ülikooli ja Alberti Osariigi Kolledzi planeerimise ja arhitektuuritudengid külastasid mai lõpus Eestit ja Tartu Ülikooli Geograafia osakonda. Grupi juhiks ja siinse tegevuse korraldajaks oli meie külalisteadur professor Daniel Hess. Külastati Tallinna, uuriti sealset planeerimise ja transpordikorraldust,käidi Narvas, Sillamäel, Kiviõlis ning veedeti nädal Tartus õppetööd tehes.

Tartu Ülikooli Geograafia osakonnas töötasid tudengid Tartu kesklinna planeerimisprojektidega, korraldati 48-tunnine planeerimisvõistlus. Planeerimisprojektide tulemusena valmisid Tartu kesklinna uuenduslikud kavandid, mida esitleti Tartu Linnavalitsuses.

Professor Hess ja tudengid Narvas.

Planeerimisprojektide valmistamine Tartu Ülikooli Geograafia osakonnas.

Tartu kesklinna uuendamise projektide esitlus Tartu Linnavalituses.

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.